Friday, March 23, 2012

when a boy worry about his ex

hari nie patutnya aku happy...sebab poket aku xkosong hr nie....tapi xtaw pasaipa hati rasa xtenteram...perasaan tue sama macam time poket aku kosong tinggal habuk jer...da malam2 cmni mata xmo pejam g..

the story begin~~~

hr nie boy ngan girl kuar after work...boy cakap dia nk g gunting rambut...girl pun ikut je la...lepas isi minyak keta kat somewhere in presint9, boy cakap dia lapar nak g makan.girl xcakap byk...'Jom'

the car heading to old town cyberjaya(tempat favourite boy n girl).....
masa kat dalam keta mereka bersembang dan bergelak ketawa seperti biasa....tibe boy cakap kt girl 'girl nie bahagia je walaupun pernah tinngalkan seseorang dulu....nape ex boy xbahagia pun lepas tinggalkan boy and masih cari boy'

girl tersentak.....'awat?hang xpuas ati tgk aku bahagia??hg nk tgk aku xbahagia??ke hg teringin nak bahagiakan ex hang??lau hang rasa nk dia bahagia, hang buleh p bahagiakan dia.xyah peduli kat aku!' (sory ayat kuang asam girl da terkuar)...tanpa sedar girl menolak boy ke tingkap kereta..boy mintak maaf and cakap dia cuma bergurau....melihatkan keadaan girl yg meradang boy pun mendiamkan diri...girl cuba mengawal emosinya. dia xsuka situasi sedemikian.dia cuba berlagak seperti tiada apa yg berlaku dan menegur boy untuk bersembang dgnnya...boy balas acuh xacuh...girl tahu dia da terover!

sesampainya di restoran, mereka pun memesan makanan...semasa makan mereka masih bergurau macam biasa...tiba2 girl perasan boy macam berfikir sesuatu...girl cuba menarik perhatian boy...boy cakap dia nk pergi gunting rambut...girl cadangkan boy g try kedai haircut kat belakang restoran tempat dorg makan sebab girl belum abes makan.....boy cakap OK.lepas selesai makan dorang pun pergi la kt kedai haircut tue......tapi hasil kerja tukang gunting rambut tue amat tidak memuaskan...boy nampaknya tidak happy dengan potongan rambutnya yang baru...girl cuba buat boy senyum..'boy nampak muda la' (^_^)
boy sengih jer...lepas gunting rambut, dorang pun balik...boy hantar girl di rumahnya.boy kelihatan sangat letih.dan girl xnak nyusahkan boy .'boy xyahla hantar smpai depan pintu.sini je pun xpe'...boy mengangguk dan terus memandu pulang.

di rumah,girl rasa xsedap ati...dia masih memikirkan kata2 boy tadi...it is true his ex still looking for him...hurmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

p/s:sampai tahap ini aku rasa girl terlalu prejudis..its'nt???...sapa satuju??


1 comments:

Leeyana Amzar said...

x setuju,hehhe bkn prejudis tp the girl is worried bout her bf :)ngee~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...